Laster...

Brattlia økogård ligger i Namdalseid kommune, ved Sjøåsen

ca 1 mil fra Namdalseid sentrum.

 

Litt om gården:  

Vi driver gården vår økologisk. Vi har kyr og kalver i fjøset. Sauene våre har kaldfjøs 200 meter unna. Om sommeren har vi griser som går ute hele sesongen. Det finnes noen høner på gården også.

Et stort og variert uteområde omkranser gården. Det gir rom for kreativitet og utfoldelse.

 

 

 

 

Vi på gården:

Oddveig Ressem og Lars Østring er begge ansvarlige for inn på tunet og deltar i aktivitetene. Vi har vært melkebønder siden 1986.

Vi er foreldre til 5 barn, og har vært fosterheim. Vi har hatt gårdshelger for barn og ungdom siden 2009.

  

 

 

 

  

 

Inn På Tunet tilbud: 

Vi tar i mot barn og unge i grupper på ca. fire, fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 16.00. HER ER DET NÅ NOEN LEDIGE PLASSER. Ta kontakt for mer informasjon. 

Aktiviteten er allsidig og varierer med årstidene. Viktige deler av tilbudet vil være kontakt med dyr, gi positive opplevelser og skape mestring gjennom å prøve nye utfordringer.

Slik kan ei gårdshelg være:

  • Fredag: Barna ønskes velkommen med felles middag før kveldsstell i fjøset, der alle deltar. Kanskje får vi tid til noen kort- og brettspill etter kveldsmaten.
  • Lørdag: Felles frokost. Alt etter årstid er det forskjellige aktiviteter på og rundt gården. F. eks. lage vaffelrøre for å ta med på tur, gå igjennom skogen, samle ved og tenne bål på Sjøåsberget. På heimtur blir det klatring og bærplukking. Etter middagen rekker vi å snekre litt på olabilen. Etter kveldsfjøset, hvor alle dyrene får mat, er det alltid hjemmelaget pizza.
  • søndag: Olabil-løp ned bakken på nyflikket olabil. Matlaging og søndagsmiddag før avreise.

Vårt mål er at alle skal trives og føle seg til nytte.

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no


Billedgalleri