Laster...

Logstein gård ligger på Frostad nært Logtun og Tinghaugen

   

Litt om gården: 

På gården har vi kornproduksjon og en liten stamme villsau som går ute hele året.

Gården ligger fint til, nært sjø og skog og med et stort gårdstun. Vi har mange leikeplasser på og rundt gården, samt at vi bruker fjæra, sjøen og skogen aktivt. Dyra våre: Sauer, hunder, katter, høner, påfugler, kaniner og duer. Alle veldig sosialiserte og velegnede for omgang med barn!

I hovedhuset har vi koselige gjesterom med køyesenger. Vi legger stor vekt på trygghet og trivsel. Vi har lang erfaring med barn, og kan tilpasse oss hvert enkelt barns behov.

 

Vi på gården:

Arve Logstein - en rolig og tålmodig kar som gjerne tar med barn på gårdens gjøremål. Han er sveiser av yrke i tillegg til å være gårdbruker.

Frøydis Tanem - rolig og strukturert med stor interesse for barn og aktivisering av barn gjennom leik og natur. Har i tillegg til gartnerutdannelse, en del kurs innen tilknytningspsykologi.

Vi har 3 barn i alderen 5-10 år som er med i leik og gjøremål på gården. De er vant til å ha barn på besøk, og er hjelpsomme, lekne og gjestfrie.

Inn På Tunet tilbud: 

Vi har nå åpnet hundehotell her på gården,som en del av den daglige drifta. Hundeinteressert barn/ungdom er velkomne til å få være med på hundestell og turer med trygge,sosialiserte hunder i helger og ferier.

Om noen er interessert i å medbringe egen hund,er det muligheter for det og.

Passer best for barn/ungdom over 10 år,og de med en ekte hundeinteresse.

Vi har hatt barn på avlastning de siste 15 åra og har etterhvert utviklet oss til en besøksgård med masse leikeapparater, dyr, turplasser og aktiviteter.
Tilbudet vårt passer barn i alle aldre, helge- og ferieopphold.

Vi følger en dagsplan med faste rutiner og aktiviteter med tema fra natur og landbruk. Dagene er lagt opp med mye uteliv og mestring gjennom leik i naturen, dyrestell, matlaging, fisking, sykling, ballspill o.l.

Året er delt opp i tema for hver måned som passer årstida og gårdens gjøremål. Såing i kjøkkenhagen, stell av dyreunger om våren. Pass av planter og dyr om sommeren. Innhøsting, slakting og ullarbeid  på høsten. Om vinteren har vi snekkerverksted og maleverksted i noen av gårdens bygninger.

Gården har godkjenning som inn på tunet-gård. Aktivitetene er kvalitetssikret, og vi har oppdaterte førstehjelpskurs.

Ellers legger vi stor vekt på trivsel og utbytte for hvert enkelt barn. Med små grupper og tett oppfølging av hvert barn, ønsker vi å gjøre hver helg til en minnerik og god opplevelse.

Vi ønsker velkommen til aktive og minnerike dager her på gården.

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: post@innpatunettrondelag.no

Billedgalleri