Laster...

 

Foss Aune Gård 

ligger i Trondheim kommune.

 

 

 

 

Litt om gården:

Gården ligger 1,5 mil sør for Trondehim. Gården driver hovedsaklig med hesteaktiviteter og kornproduksjon. Det er 80 mål skog i bymarka som brukes til vedproduksjon og tømmer.

Vi har 8 hester, 2 hunder - Whippeter og 2 katter på gården. videre har vi ei lita hytte i bymarka ved Rønningen gård med tilhørende skog.

Det produseres ca 30 mål med gras for eget for til hestene. I hagen har vi ulike busker, urtehage, jordbæråker og bærbusker. En bekk renner i dalen hvor hestene går på sommerenved gården. her planlegges oppsett av gapahuk langsmed bekken et sted.

Vi har tilgang til flere turmuligheter i nærheten og har også stor ridebane på gården.

 

 

Vi på gården:

Hun - alder: 35 år og IPT ansvarlig.

Utdannet legesekretær, fysioterapeut(4-årig utdannelse fra Australia), hundeinstruktør, naturmedisiner for dyr (ved Norsk akademi for naturmedisin, 5-årig deltid)

Yrkespraksis: Assistent på ledrehjem/sykehjem, legesekretær, 3 år som fysioterapeut i privat praksis, instruktør ved Trondheim hundeskole, ridefysioteripeut som selvstendig næringsdrivende i 10 år, naturmedisiner.

Har jobbet 100% på gården siden 2011.

Han - alder: 37 år

Utdannet elektro reparatør. Jobbet hos Bosch siden 1999.

Yrkespraksis Bosch, Bonde siden 2011, kornproduksjon og skog.

Begge har gjennomgått praktisk HMS kurs.

 

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

Vi har erfaring både med opplegg for SFO og barnehager i kommunen og tar imot brukere på ridefysioterapi med ulike behov for tilrettelagt ridning.

Vi er glade i å jobbe med mennesker og ønsker å tilby gården vår til bruk for læring og mestring på en arena som brukerne vanligvis ikke holder til.

Fra vår jobb innenfor ridefysioterapi er vi vant med å tilrettelegge for ilike typer grupper. Vi er alle ulike og trenger forskjellige måter å lære og utfordres på.

Vi har flere voksne som jobber på gården som har god erfaring både med dyrene og ulike menneskegrupper. Vi kan m,ed dette gi et trygt miljø for brukerne og de blir tatt vare på ut i fra deres ståsted og blir behandlet med respekt uansett fortid og plager.

Målet vårt er å kunne tilby en god og trygg plass å være samt få en meningsfylt hverdag med stort fokus på glede og mestring.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no

  

 

 

Billedgalleri