Laster...

 

Torp ridesenter på Malvik

  

Litt om gården:                                           

   

Torp ridesenter ligger i naturskjønne omgivelser i Malvik kommune, med en fantastisk beliggenhet ved Trondheimsfjorden. Her har vi et åpent og inkluderende miljø med ansatte som brenner for utvikling av barn og ungdom både i sporten og på det personlige plan. Vår hovednæring er rideskole med undervisning av barn, ungdom og voksne. Rideskolen har 22 hester og ponnier på stallen, alt fra små shetlandsponnier til store ridehester. Vi har stort fokus på dyrevelferd og sikkerhet i omgang med dyrene. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi på gården:

   

Daglig leder på senteret er Ingrid Meland Cappelen, som har bakgrunn som jurist med tidligere jobberfaring fra Kriminalomsorgen. Ingrid begynte å jobbe på Torp ridesenter som instruktør og stallmedarbeider i 2006 på deltidsbasis, og har vært fulltidsansatt/daglig leder siden 2016. Ingrid har et sterkt ønske om at hest og ridning skal være tilgjengelig for mennesker fra alle samfunnslag og i alle aldre, og at vi på Torp ridesenter skal kunne bruke hestene for å fremme livskvalitet, helse og positiv utvikling til mennesker med ulike behov. 

 

Elisabeth Vasseljen Hermansen studerer ergoterapi på NTNU og er ferdig utdannet våren 2019. Elisabeth har vært deltidsansatt hos oss siden 2013, og har jobbet både i stallen og med undervisning i rideskolen. I studietiden har Elisabeth hatt praksisperiode hvor hun jobbet som miljøterapeut på ungdomsskole, med blant annet barn/ungdom med behov for tilrettelagt opplæring. Våren 2019 deltar hun på kurs med fordypning i hest og psykososialt arbeid, og Elisabeth gleder seg til å bruke sin kompetanse for å hjelpe vanskeligstilte barn og ungdom. 

 

Gården er eid av Leif Hoseth, som drev rideskole fra 1995 - 2015. Leif Hoseth arbeider som hovslager og produserer fôr til hestene på eiendommen. 

 

 

 Med oss i staben på Torp har vi også:

Martin R. Ødegård, ansatt som lærekandidat på fulltid

Kjellaug Bjerkestrand, rideinstruktør

Karoline Marie Jensen, rideinstruktør

Tilde Helene Jahr Bråthen, rideinstruktør

Oda Fossan, stallmedarbeider og rideinstruktør

Thea Forsbakk, stallmedarbeider og rideinstruktør

Kaja Tronstadhagen, stallmedarbeider

Emilie N. Sandtrø, stallmedarbeider

Johanne Vaalund, stallmedarbeider

 

 

Inn På Tunet tilbud:

 

Gården er under godkjenning!

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no

 

  

Billedgalleri