Laster...

 

Svanåsen gård ligger på Svankilen

utenfor Kvenvær på Hitra.

   

 

 

 

Litt om gården:

Vi ligger idyllisk til på Svankilen utenfor Kvenvær. Her har vi en stor eiendom og et flott anlegg med mange muligheter. Blandt annet en ridehall, moderne gjeste-leilighet og flotte turmuligheter. 

 

På gården har vi 30 hester i forskjellige aldre. Vi har i 20 år drevet med en fremgangsrikt avl på islandshest og det finnes derfor til enhver tid føll, unghester og avlshester på gården. Vi har til hver tid 6-8 ridehester som alle kan ri, i tillegg til to shetlandsponnier som egner seg fint for barn samt kjøring.

 I tillegg til hestene har vi 2 hunder, 3 katter en stor flokk med høner, duer, to ender og to kaniner. Vi planlegger også å få sauer på gården.

 

 

Vi på gården:

  

Gården drives av to damer med stor stå-på vilje. Fridborg Maria Elisdóttir er en av dem. Hun har holdt på med rideskole og hestesenter i 22 år og har hatt hest hele livet. Hun er utdannet A-instruktør, agronom og hovslager.

 

 

 

Datteren Sara Lea Svensdóttir er den andre. Hun er oppvokst på hestesenteret til Maria. Hun har fullført 3 år på Dille Gård Naturbruksgymnasium med spesialisering på Islandshest. I tillegg er hun B-instruktør og ungdomsleder. Sara har i mange år konkurrert i gangartsridning.

 

 

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

Vi tar gjerne oppdrag med:

- Barn

- Eldre

- Skoleklasser

- Ungdom

- Arbeidstrening

men er meget fleksibel når det kommer til dette.

 

Vi kan tilby

- Rideleirer fra mandag - fredag i skoleferien

- Rideturer

- Helgeleirer / Helgekurs

- Ridetimer - Gruppe og privat

- Leietimer

- Kjøring med ponni og vogn

 

 

 

 

Gården er under godkjenning.

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no

 

 


Billedgalleri