Laster...

 

Ribsskog Gård i Flatanger


Litt om gården:

Gården ligger ca 13 km fra Lauvsnes. Vi overtok gården i 2014. Gården har tidligere vært drevet som camping og den har vi gjenåpnet i 2017.

Campingen har de senere årene blitt modernisert med ny vannforsyning, plassen er terrassert for å tilpasses til bobiler og campingvogner og det er lagt ny strømforsyning til oppstillingsplassene.

Sanitæranlegg er delvis opp-pusset. Ny lekeplass med trampoline er på plass. På gården har vi islandshester og vi har også en ridebane. 

Gården og campingen er omkrranset av sjø på alle kanter og det er et flott turterreng i nærområdet. Man kan leie båt eller kano om man ønsker å oppdage naturen på egen hånd eller kanskje prøve fiske.


Vi på gården

Gården drives av Hilde Tyldum Stordahl og Ove Magne Ribsskog samt deres barn. Vi ønsker godt voksne som unge og barn velkommen til oss. 

Inn På Tunet tilbud:

Gården ønsker velkommen til mennesker i alle aldre og har i dag en avtale med Flatanger kommune hvor kommunens voksne får flotte dager på gården. I tillegg jobber vi sammen med skolen og har gode og innholdsrike dager sammen med elever. Vi koser oss hver dag vi får besøk gjennom inn på tunet. 

Gården er en godkjent IPT-gård.


Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trude@iptt.no

 

 

Billedgalleri