Laster...

 

Størdal gård i Lensvik i Orkland kommune.

      

Litt om gården:                

Gården ligger plassert i Lensvika. På gården har vi mange forskjellige dyr, men det er saueproduksjon som er hovedsaken. Vi har ca 80 vinterfôra sauer. Dessuten har vi to ponnier, 4 gjeterhunder, katt og en liten høneflokk. Det dyrkes gras til dyrefôr.  Vi har også hage med blomster, bær og litt grønnsaker. Vi har tilgang til både skog, sjø, elv og fjell.

 

 

 

 

Vi på gården:

Elisabet og Stig-Runar og de tre døtrene våre har bodd i Størdal siden 2000, og vi har hele tida hatt arbeid utenom gården. Elisabet jobber nå som lektor i videregående skole, og Stig-Runar er rådgiver innenfor landbruk. Vi er begge utdannet ved Norges Landbrukshøgskole på Ås i 1994.

Utenom arbeid og gårdsbruk, har vi mange interesser, sånn som friluftsliv, gjeterhundkonkurranser, håndverkstradisjoner, historie og politisk arbeid. Elisabet er dessuten rådgiver i den lokale 4H-klubben.

 

 

 

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

 Vi ønsker å tilby dagtilbud for elever i grunnskolen som av en eller annen grunn har behov for en alternativ skoledag. Nøyaktig hva tilbudet innebærer, må tilpasses den enkelte, men vi mener at vi kan tilby aktiviteter som vil gi brukerne gode opplevelser med mestringsglede og læring. Det kan være stell av dyr, tur i skog og mark, hagearbeid, forefallende «småjobber», eller å lage et godt måltid med mat.

Vi ønsker velkommen til en variert og innholdsrik alternativ skoledag!

  

Gården er foreløpig ikke godkjent som IPT-gård. Men den er meldt inn til Stiftelsen Norsk Mat i april 2021 for å få sin godkjenning.


 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trude@iptt.no

  

Billedgalleri