Laster...

 

Fuldseth gård på Hegra

 


     

Litt om gården:

 

Gården heter Fuldseth og ligger rett under Hegra festning. På gården er det sauer av typen gammaltypisk spelsau, høner av rasen hedemora og bier. Det dyrkes grønnsaker og korn på gården. Det er sag og verksted og lages utebenker på gården. Gården drives økologisk.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi på gården:

   

Egil arbeider på Momo Waldorfskole i en deltidstilling. Det er en liten skole med et håndverkpedagogisk tilbud. Tidligere har han erfaring fra tilrettelagt arbeid og gårdsdrift med psykisk utviklingshemmede fra Solborg landsbystiftelse, og med tidligere rusavhengige på Sollia stiftelsen.

   

 

 

 

 

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

  

Per idag er det elever fra Momo Waldorfskole som besøker gården. De har deltatt på følgende oppgaver som å stelle dyr, sauer, høner og bier. De er med å klipper sau. Skolen har en veduke hvor elevene sager og kløyver ved til skolen, alt sages for hånd. Elever har også dyrket grønnsaker og poteter til skolen og slynget honning til skolen. Gården har også et snekkerverksted som elevene har benyttet. I tillegg har gården vært brukt som utgangspunkt for turer i naturen og til Hegra festning.

 

Det som gården kan tilby er tilrettelagt arbeid og arbeidstrening. Det kan være både enkle og mer utfordrende arbeidsoppgaver etter som hvem som benytter seg av tilbudet.

 

 

 

 

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trondelag@innpatunet.no

  

 


Billedgalleri