Laster...

 

Eventyrhaugen ligger i Steinkjer kommune

Like ovenfor leksdalsvatnet,

ca 15km fra bysentrum, med god utsikt utover bygda. 

 

 

 

Litt om gården:

Her bor Tor Joar og Ingebord sammen med 2 katter, 1 hund og 15 frilandsgris.

Av tenkte aktiviteter er foring av stell av ulike dyr, snekkering, enklere vedlikehold av bygningsmasse, maskiner og redskap. Vedarbeide, ferskvannsfiske, turer i skog og mark og ellers hva som måtte dukke opp av behov. 

Felles måltider i kombinasjon med den gode samtalen vil være essensielt i tilbudet på gården.

 

 

Vi på gården:

Tor Joar har en allsidig real- og formalkompetanse. Av helserelatert praksis kan nevnes at han i årene 2013-2018 var ansatt i Steinkjer kommune både som helsefagarbeiderlærling, miljøarbeider og helsefagarbeider. Han har også videreutdanning fra Levanger fagskole i psykisk helsearbeid og rusarbeid. I 2019 ble han ansatt som helsefagarbeider i Lukasstiftelsen, Betania på Sparbu hvor han fortsatt arbeider. 

Videre har han yrkesærfaring blandt annet som landbruksavløser, landbruksmekaniker, sveiser, sjåfør samt forvarmer ved Kverner. Ellers kan nevnes at han driver med import og salg av bl.annet grillhytter.

Ingeborg er elev ved Mære barneskole og driver med ulike fritidsaktiviteter. Hun er ei dyrekjær jente som har godt lag med dyrene.

 

 

 

 

 

Inn på tunet tilbudet:

I første omgang starter vi opp med avlastning for barn/unge, men på sikt kan det bli aktuelt med tilbud innen rus/psykiatri da dette er det jeg er utdannet innen.

Vi er i startgropa så her vil vi jo også se hva det er behov for.

 

 

Gården er en godkjent IPT-gård.

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trude@iptt.no

Billedgalleri