Laster...

 

Kjeldbergnes Gård i Flornes

Gården ligger flott og landlig til ca 3 mil fra Stjørdal mot Meråker. Det tar ca 30 minutter med bil fra Stjørdal og ca 15 minutter til Hegra.


Litt om gården:

Idag drives det med ammekyr. Vi har et mål om 25 mordyr og 1 avlsokse. Det ble bygd nytt kaldfjøs i 2019 som ammekyrne er i, og ungdyra er i det gamle fjøset. Dyrene går på utmarksbeite om sommeren. Utover dette har vi også en elghund på gården som brukes under elgjakta om høsten.


Vi på gården:

Mona er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse. Har jobbet i småskolen og vært kontaktlærer i 10 år. Har dessuten jobbet 1 år i ungdomsskolen og 1 år i voksenopplæringa. Tidligere har hun også jobbet som miljøterapeut med psykisk og fysisk utviklingshemmede barn og ungdom. Har lett for å komme i kontakt med barn og unge og har mye erfaring med å tilpasse undervisning og opplegg ut fra behovet til barnet.

Ole-Petter kan være vikar om det er kortvarig sykdom.

Inn På Tunet tilbud:

Gården ønsker barn og unge velkommen både innen skole og fritidstilbud. I dag har gården avtale med Stjørdal kommune samt helge- og ferie tilbud. 

Tilbudet vil variere mye med tanke på årstidene men noe av det vi kan gjøre er fjøsstell som innebærer foring, stell, klipping, kos, møkking strø halm osv. matlaging på bål, baking, oppbygging av bålplass, lafting av bord og benker, turer i skog og mark, vedarbeide, setertur, hagearbeide, tilsyn av dyra på beite, laksefiske, diverse håndarbeide og flere aktiviteter kan tilkomme alt etter hvilket behov som oppstår.

Vi har et eget hus på tunet som kalles "Mastu" og her er det god plass på kjøkkenet og også ei brukbar stue som kan benyttes. Her finner vi alle fasiliteter som vi trenger og vi kan spise, jobbe med skolearbeid, drive med ulike inneaktiviteter osv. Det er et stort bad i "Mastu" med toalett, vask og dusj som vi kan benytte. Nede ved elva har vi en gapahuk som vi kan benytte som samlingsplass med matlaging på bål etc. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Gården er en godkjent IPT-gård.

 

Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: trude@iptt.no 

 


Billedgalleri